Kuyumcukent Anaokulu

Vizyon: Eğitimde; evrensel standartlarda, ebeveynlerle işbirliği içinde, katılımcı, öncü, yenilikçi, ülkemizi temsil eden nitelikli bireyler yetiştiren erken çocukluk eğitim kurumu olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitim Sistemi´nin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda fırsat eşitliğini temel alarak, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; farklılıklara saygı duyan, sorumluluk ve öz kontrol sahibi; yaratıcı ve duyarlı, kendini ve insanları seven, analitik ve bağımsız düşünebilen, olumlu iletişim becerilerine ve birlikte yaşama kültürüne sahip, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler:
Isınma: Klima
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kuyumcukentanaokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİBOSNA MERKEZ MAH. LADİN SK. NO 4 İÇ KAPI NO 2014 BAHÇELİEVLER / İSTANBUL

Yerleşim Yeri - Yenibosna/Bahçelievler-İSTANBUL

Ulaşım Yenibosna Merkez Mahallesi Ladin Sokak No:4 Bahçelievler