29.12.2023 151

Kuyumcukent Anaokulu 25.10.2023 tarihinde eğitim öğretime başlamıştır. Yenibosna Merkez Mahallesi Köyaltı mevkiinde 523 m² alan üzerine kurulmuştur. Okulumuz bağımsız anaokulu olup, zemin kat haricinde eğitim öğretime kazandırılmış oyun alanı ile beraber iki kattan oluşmaktadır. Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Müdürlüğüne bağlıdır. 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında 45 öğrencisi ile eğitime başlamıştır. Bakanlığın yanı sıra Kuyumcukent İşletme A.Ş.’nin katkılarıyla okulumuzun donanımı sağlanmıştır. Okulumuz kadrosunda 1 müdür, 4 öğretmen, 2 temizlik personeli ve 1 aşçı ile hizmet vermektedir. Ayrıca Kulüp sınıflarımız bulunmaktadır. Okulumuzdaki etkinlikler Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Programına bağlı olarak oluşturulmaktadır. Adını içinde bulunduğu “Kuyumcukent”ten alan okulumuzun öğretim şekli ikili öğretimdir.